Bayraklı Ortaokulu
BAYRAKLI MAH. BAYRAKLI KÜME EVLERİ BAYRAKLI ORTAOKULU BLOK NO: 82 İÇ KAPI NO: 2 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA

VİZYON

Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansınlar. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsunlar, doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasınlar ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okulumuzda gelişen teknoloji yakından izlenerek bütün çalışmalarımıza yansıtılsın İSTİYORUZ...

MİSYON

Çağın gereklerine sahip personel ile, uygun eğitim ortamlarında , bireysel yetenekleri doğrultusunda öğrencilerimizi bir üst öğrenime ve hayata hazırlamak.

Normal Öğretim

BAŞLANGIÇ :08.20 ÖĞLE ARASI:11.45 - 12:25 BİTİŞ :14:55

Var

Merkezden 27 km uzaklıkta 30 dk mesafededir.

Bayraklı Köyü

Okulumuzda halı saha bulunmaktadır.

Bütün sınıflarımızda etkileşimli akıllı tahta bulunmaktadır.